Fotocredit: Svein Kjøde

15,3%, valgfeiring og veien videre

25 stk tok turen til Gaasa for valgkampfeiring og informasjonsmøte om veien videre. Våre ferske folkevalgte Rasmus Reinvang (bilde) og Solveig Arnesen oppsummerte valget, og styremedlem Terje Smedsrud snakket om veien videre for Grünerløkka MDG. Topp stemning og mye klapping!

oktober 4, 2015

Torsdag feiret vi oss selv! Innsatsen som ble lagt ned på Grünerløkka gjennom valget har vært til inspirasjon for hele fylkeslaget, og gjort oss til det nest sterkeste lokallaget i hele byen (vi tar av oss hatten for MDG St. Hanshaugen som maktet å få inn 3 mandater – helt utrolig!). Med 15,3% av stemmene er vi tredje største parti i bydelen, får to mandater i bydelsutvalget, og vil bli sterkt representert i alle bydelens komiteer og utvalg.
I løpet av denne uka ferdiggjør vi forhandlinger på Løkka om politisk og valgteknisk samarbeid, så blir det klart hvilke posisjoner vi får lokalt og hvem som skal sitte i dem. Deretter begynner det praktiske arbeidet med å realisere vårt lokale program. Nå har vi fått posisjon og nå skal vi bruke den til å gjøre Grünerløkka enda bedre og grønnere. Vi vil nedsette arbeidsgrupper på ulike tema hvor alle medlemmer er velkomne til å engasjere seg.


KOM PÅ NESTE MEDLEMSMØTE 10. NOVEMBER 19:00 og få alle detaljene! Gå til arrangementsiden på Facebook for mer informasjon. For dere som ikke har mulighet til å delta vil informasjon bli lagt ut fortløpende både på Facebook og her på nettsidene etter hvert som ting faller på plass.

Om det skulle være noen tvil: Vi er her for å bli!